Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Hangutazás és hangfürdő


Klebelsberg Kultúrkúria

2019. december 15. 17:00

Hangutazás és hangfürdő Bársony Bálinttal és 40 hangtálával

Bársony Bálint pesthidegkúti illetőségű zenész és zeneszerző, több éve tevékenykedik már hangterapeutaként is. Tudását Nepálban szerezte a hangtálak autentikus mestereitől és készítőitől.
A hangterápia egy utazás a hangok végtelen birodalmában. Az ősi hangszerek, gongok, nepáli hangtálak, nádi hegedűk, csörgők, a sámándob hangjai, rezgései táplálják a lelket, segítenek felfedezni az emberben lévő csodát. Megtapasztalható az idő és tér korlátainak átlépése, a belső béke és bensőséges kapcsolatok létrehozása. A különböző hangszerek hangjainak varázsa a füleken keresztül beáramlik a testbe és harmonizálja a belső energiát. Ezek a rezgések megérintik a személyes energiateret, oldják a feszültséget és az érzelmi problémákat.
Kutatások bizonyították, hogy minden anyagnak van saját, mással össze nem téveszthető rezgése. A hangtálakból kibocsátott hangok rezgéstartománya kölcsönhatásba lép a test sejtjeinek egészségestől eltérő rezgéseivel, és ez a kölcsönhatás harmonikus együttrezgést hoz létre. A hangok a limbikus rendszeren keresztül közvetlenül hatnak érzelmi állapotunkra.
Bizonyított, hogy a hangszerekből kiáramló rezgések fájdalomcsillapító hatást gyakorolnak a fizikai és energetikai testre. A felhangok harmonikus gazdagsága rövid idő alatt módosult tudatállapotba vezet bennünket. Testi szinten csökken a feszültség, múlik a fájdalom.
Öngyógyító folyamataink beindulnak, harmonizálódnak. A hangok serkentik belső erőinket, így ismét együtt rezgünk az univerzum rezgéseivel. Az emberi test 70%-ban izotóniás sóoldat (víz), ezért kiválóan alkalmas a hanghullámok fogadására, a keletkezett rezonanciák eljutnak minden sejthez.

Nagy érdeklődés esetén a foglalkozásokat 19.00 órától megismételjük!

FONTOS! Hangutazásainkra a kényelmes (játszós) öltözéket javasoljuk. Lehetőség szerint hozza magával kedvenc jógamatracát, párnáját, takaróját, hogy kényelemben élvezhesse a hetven perces hangutazást. Ne késsen! Sajnos a késve érkezőket nem tudjuk fogadni, mert megzavarnák a már beindult folyamatokat. Mobiltelefonját a foglalkozás előtt kapcsolja ki!

Gyerekeknek 14 év alatt a foglalkozást nem javasoljuk.
Megértésüket köszönjük.